30 Mart 2010 Salı

GİZLİ ORTAKLIK


GİZLİ ORTAKLIK




Kitap Adı :

GİZLİ ORTAKLIK

Orjinal Adı :

THE FRONT

Yazarı :

PATRICIA CORNWELL

Türü :

ROMAN

Çevirmen :

ZELİHA İYİDOĞAN BABAYİĞİT

Satış Fiyatı:

11 TL



Massachusetts eyaleti dedektiflerinden Win Garano'ya zorlu bir görev verilir. Genç bir kadın olan görme engelli Janie Brolin 1962 yılında tecavüze uğramış ve ölüme terk edilmiştir. KATILIN Boston Canavarı olduğu tahmin edilmektedir.
Polis kayıtlarında DNA dosyası olmayan vakayı açığa çıkarmak için Garano tüm şartları zorlar. Arşiv araştırmalarından Adli Tıp teknolojisindeki son buluşlara dek tüm dosyaları gözden geçirmek zorunda kalır.
Garano iğne ile kuyu Kazar gibi, tarihin derinliklerine gömülmüş gerçekleri açığa çıkarmaya çalışırken, güç ve başarı hırsıyla gözü dönmüş olan patronu Monique Lamont da onu işe burnunu sokarak kendisinin ve Garano'nun hayatını tehlikeye atar. Geçmişle Şimdiki Zaman çarpıştıkça gerilim artmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder


Yılın Yayınevi Ödülü, Altın Kitaplar'a...

Dünya Kitap Dergisi'nin geleneksel Dünya Kitap Ödülleri töreni, bu yıl derginin 20. yaş günü kutlamalarına dönüştü. Bu mutlu etkinlikte, "Yılın Yayınevi Ödülü"ne Altın Kitaplar Yayınevi layık görüldü.

Ödülü yayınevimiz adına teslim alan yöneticimiz Batu Bozkurt "Yarım asrı doldurduğumuz günlerde sanatın ve edebiyatın bu kadar değerli üyelerinin oluşturduğu bir kuruldan bu ödülü almak bize şeref verdi." sözleriyle tüm Altın Kitaplar ailesi adına Dünya Kitap Dergisi'ne teşekkürlerimizi iletti.